Животът в ТелеТек

Ставайки член на нашия екип, вие ставате повече от просто служител. Вие се превръщате в член на голямото семейство на ТелеТек. И както всяко семейство, ние искаме да видим вашия успех и развитие. Ето защо предлагаме на членовете на нашето семейство допълнителни социални придобивки и привилегии, които поддържат качеството им на живот, техните цели и бъдещи нужди.

Как се вписвам аз?

Наскоро завършили студенти

Работили сте усилено, за да достигнете този етап от живота си. Заслужавате работодател, който ще оцени усилията, които сте вложили в образованието си и ще бъде до вас, за да ви помогне да изградите една страхотна кариера.

Нашата цел е да ви подкрепяме по целия път. Нашите тренери ще ви обучат и ще ви осигуряват необходимите знания и опит, за да ви помогнат да приложите уменията си на практика с увереност и ентусиазъм и да поставите едно пълноценно начало на кариерата си.

Мениджъри

Ние предлагаме широка гама от ръководни позиции в много различни области – от финанси, човешки ресурси и ИТ до маркетинг, операции и консултантски услуги.

С операции по цял свят, можете да се впуснете в една вълнуваща международна кариера. Ще имате възможността да работите с ключови клиенти и партньори, да се докоснете до проекти от световен мащаб и да приложите своя опит в различни новаторски инициативи. Ще можете да реализирате своите идеи и стремежи в реално време.

Промяна на кариерата

Ако вече работите и искате да смените сферата с по-стимулираща и удовлетворяваща такава, значи работата с нас ще ви хареса. С нашите методи за оценка на професионалните умения, ние можем да ви помогнем да идентифицирате вашите таланти и да препоръчаме сфера, в която вашите способности ще бъдат най-приложими. Нашите специалисти подбор ще използват своя опит и ще ви препоръчат най-подходящата за вас роля.

Опитни специалисти

Ние предлагаме кариерни пътеки за опитни, талантливи и иновативни професионалисти. Като ключови кадри, ще създадете нови планове, които ще определят нашите бъдещи бизнес планове. Ще имате възможността да работите с най-добрите в бизнеса и да повлияете на работата на екипите и да развиете своите идеи с ускорени темпове. Нашите мениджъри се радват на свободата да откриват нови възможности, да прилагат стратегиите си и да поемат по нови пътища. Възможностите са безкрайни.