Нашето обещание към Вас

Нашите клиенти, Вашите възможности

Когато станете част от нашия екип, Вие ставате повече от просто служител. Вие се превръщате в член на голямото семейство на ТелеТек. И както всяко семейство, ние искаме да видим Вашия успех и развитие. Ето защо предлагаме на членовете на нашето семейство допълнителни социални придобивки и привилегии, които поддържат качеството им на живот, техните цели и бъдещи нужди.

Ние в ТелеТек:

Забавляваме се

Служителите ни знаят как да се забавляват и го правят редовно на нашите тържества, награждавания, летни партита, седмицата, посветена на нашите сътрудници и много други.

Поддържаме връзка

Ние вярваме в двустранната комуникация. Затова разполагаме с набор от канали за достъп до информация и ви държим в течение на всичко, случващо се в компанията.

В основата на нашата култура е да помагаме на общностите, в които живеем и работим. От „Големите братя“ и „Големите сестри“ в Колорадо до доброволците от образователната Фондация в Турция, служителите на ТелеТек по целия свят имат възможността да се включат и да дадат своя принос.

Грижим се за здравето си

Вашето здраве е важно. То е наш приоритет и за нас е удоволствие да ви предложим фитнес съоръжения, възможности за здравословно хранене, уелнес инициативи, здравословни и уелнес програми и учители и програми за подпомагане на служителите.

Изграждаме финансова независимост

В ТелеТек можете да се възползвате от финансови придобивки, с които искаме да ви помогнем да постигнете своите лични и професионални цели.

Предлагаме кариерно развитие

Вярваме, че никога не трябва да спираме да учим и да се развиваме и се радваме на вашите постижения.

Печелим пари

Работим умно и постигаме отлични резултати. Възнагражденията и бонусната схема в ТелеТек предлагат конкурентно заплащане.

Отделяме време за себе си

Работим усилено, но знаем колко важно е да отделим време за почивка и да презаредим батериите. ТелеТек дава възможност не само за платен отпуск, но и програми за допълнителни почивки.

Грижим се един за друг

Ние вярваме в нашите ценности. Ценностите и поведението ни определят начина, по който работим с нашите клиенти, бизнес партньори, както и един с друг. Те са нашият компас в действията ни и ни обединяват. По-добри сме, когато сме заедно.